HUR DET FUNKAR

Ladda ner min app från App Store eller Google Play Store, lägg en beställning och lämna in dina plagg i mina fina skåp eller hos din concierge. Jag lyssnar till dina önskemål och levererar dina strykta skjortor, din snygga kostym och dina fräscha fixade skor tillbaka till dig innan du hinner märka att de ens är borta.

LÄMNA IN

Börja med att lägga in dina plagg i vilket Donald skåp som helst. Håll dom under trygghet
genom att ange en valfri fyrsiffrig kod på knappsatsen och vrid sedan handtaget för att
låsa skåpet.

Om du känner dig helt tom i blicken och undrar varför du ens står där så har jag goda
nyheter för dig. Jag har klistrat på en instruktionsguide i varje skåp som berättar för dig
hur allt går till, steg för steg.

LÄGG EN BESTÄLLNING

För att lägga en beställning använd Donald appen, ange plats och skåpsnummer för att
slutligen välja vilken tjänst du behöver från mig. Om du snabbare vill ange plats och skåpsnummer så kan du skanna QR koden som finns på skåpets insida. Den ger dig plats
och skåpsnummer direkt, så det inte blir fel.

Jag kommer därifrån ta hand om allt på ett professionellt sätt medan du kan hitta på
annat.

HÄMTA UPP

Vanligtvis kommer jag att returnera dina plagg inom 48 timmar (om inte något plagg kräver lite extra mycket kärlek). Dina Donald påsar är nu märkta med unika taggar och all kemtvätt med en diskret streckkod som låter mig veta vilka artiklar som är dina för framtida beställningar. Din kemtvätt hängs i en gardrobspåse och din hushållstvätt kommer vikt i Donald påse avsedd för hushållstvätt. Dom behåller du och använder vid din nästa order.

Jag kommer sedan att SMSa och maila dig så att du vet vilket skåp dina plagg finns i, tilldela dig en ny fyrsiffrig kod till skåp och ditt slutliga kvitto. But don’t expect any of that distateful text-speak. I do not LOL.

När du fått meddelandet eller mailet kan du hämta dina rena kläder när som helst (gärna inom tre dagar så alla kan få utnyttja mig, annars måste jag nog tyvärr ta tillbaka dina kläder). Det bästa av allt: Du kommer fortfarande känna av prestationen trots den lilla ansträngning du gör!

SKRÄDDARSY DIN BESTÄLLNING

DU SÄGER HOPPA, JAG FRÅGAR HUR HÖGT.

När det gäller tvätt så lyssnar jag på dina önskemål. Det är därför jag låter dig välja dina
tvättråd. Gör en beställning och under ”Lägg kommentar till din order” kan du göra
speciella önskemål, som att peka ut en envis fläck eller om du vill vi ska vika dina
skjortor och laga en knapp som knappt hänger kvar.

CONCIERGE SERVICE

INGA SKÅP, INGA PROBLEM

Inte varje byggnad jag finns på kommer att ha mina skåp. Men det betyder inte att du kan lämna in dina kläder i ett något hörn och hoppas på det bästa.

På platser utan skåp kan du lämna in dina plagg och hämta dom från din concierge. Vad
gäller i det här fallet? Följ bara anvisningarna ovan och bortse från skåpet.

JAG FINNS PÅ FLERA PLATSER I STOCKHOLM