VANLIGA FRÅGOR

Nedan hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svaret på just din fråga? Maila oss då på hello@donaldservice.se

ALLMÄNT

Donald Service är en kemtvättjänst som har skåp utställda på olika platser där du kan lämna in din tvätt. Du bokar upphämtning i Donald Service appen och hämtar enkelt upp din rena tvätt med en PIN-kod som du får på SMS.

Hitta ett skåp nära dig i appen. Vi finns i din favoritbutik, hemma eller nere på stan.

RUT-avdrag ges för alla plagg som tål vattentvätt. Undrar du om just ditt plagg är berättigad avdrag? Kika i så fall på tvättrådet! Tål den vatten och går att tvätta i en traditionell tvättmaskin så har du rätt till avdrag på din tvätt. 

Under fliken prislista i appen hittar du de vanligaste plaggen som det ges RUT-avdrag för. 

Din tvätt ligger i skåpet i tre dagar (helgdagar räknas inte). Efter tre dagar kan det hända att vi hämtar hem din tvätt till vårt tvätteri och du blir kontaktad om att boka en ny utkörning. Du kan alltid höra av dig till hello@donaldservice.se om du har något särskilt önskemål!

Vanligtvis levereras din tvätt inom 2 dagar (helgdagar räknas inte). Bokar du upphämtning innan kl 9 en vardag garanterar jag att den hämtas upp samma dag. Skomakeri, envisa fläckar, mattor och plagg som innehåller dun kan ta längre tid än normalt. 

Jätte bra fråga. Tipsa gärna om oss ♥

HUSHÅLLSTVÄTT

Hushållstvätt debiteras per kg och avser tvätt, tork och vik. Vi sorterar din tvätt och tvättar enligt tvättråd, om sådana finns. Bra att veta är att hela tvätten torktumlas på ett skonsamt program oavsett tvättråd. Vill du inte ha dina plag torktumlade? Se då till att separera din tvätt i kemtvätt/vattentvätt påsar som kommer struken och upphängd på galge.

Första gången kan du lägga din hushållstvätt i vilken påse som helst, vilket motsvarar vår minimidebitering på 5 kg. Du behöver aldrig oroa dig för hur mycket 5 kg motsvarar. Vi väger och meddelar dig om eventuell övervikt och debiterar ditt betalkort för de antal extra kg du lämnat in. Vid retur av din rena tvätt får du en påse märkt Wash & Fold med din personliga tagg som du alltid ska använda vid nästa hushållstvätt.

KEMTVÄTT/VATTENTVÄTT

Första gången kan du lämna in din kemtvätt/vattentvätt i vilken påse som helst. Du blir debiterad per plagg vilket du kan hitta under prislista i appen. Vi markerar dina plagg med en diskret streckkod, fläckbehandlar, tvättar och stryker din tvätt. Tvätten levereras i en påse märkt Dry Clean med din personliga tagg som du alltid ska använda vid nästa kemtvätt/vattentvätt. 

PLATSER

I appen hittar du alla våra skåp. Vi finns på jobbet, i butiker, köpcentrum, garage och andra smarta platser. Hittar du inte en plats nära dig? Tipsa gärna om oss ♥ så ser vi till att komma dit!